Dag van het schaap

Dag van het schaap: leer stap voor stap schaapscharenDe Dag van het Schaap is dit jaar op 31 mei 2014. Op deze dag kun je àlles op het gebied van de schapenhouderij komen bekijken.

De Dag van het Schaap 2014 vindt plaats op het federatiecentrum van de KNHS in Ermelo. De afgelopen twee jaar is dat totaal gemoderniseerd. De organisatie krijgt de beschikking over drie ruime hallen en een nieuw ingericht buitenterrein. De Dag van het Schaap zal daardoor nóg grootser worden en zich blijven presenteren als het enige evenement voor de Nederlandse schapenhouderij.

Dit jaar krijgt de geitenhouderij ook de kans aan deze dag deel te nemen. Het enthousiasme bij de geitensector >> is groot. De stamboeken van de Nubische Geit en van de Boergeit houden er hun nationale kampioenschappen. De Boergeitengroep organiseert zelfs op deze dag een internationaal treffen.

Comments are closed.

Ontwerp:Ace grafische vormgeving